GOCA BOŽINOVSKA ČULA ZA TRUDNOĆU BOJANE RODIĆ: Odmah se oglasila, EVO ŠTA SE DEŠAVA “BOJANA SE …”

Mirko Šijan zbunio je mnoge kada je u lajvu na Instagramu potvrdio da je njegova djevojka, Bojana Rodić, u drugom stanju, budući da nije bilo sasvim jasno da li se samo šali.

Ipak, njegova majka, pjevačica Goca Božinovska otkriva da to nije istina.

– Ma kakva trudnoća, nije to tačno. Djeca se prosto vole, ali još je rano za tako nešto, uživaju u ljubavi i provode se. Evo baš su jučer pravili žurku i Bojana se kupala u bazenu najnormalnije. Jeste to lijepa i radosna vijest, ali oni još i ne rade po tom pitanju – kaže Goca.

– Ma samo uživaju, evo sada će krajem augusta da odu negdje na odmor malo. Provode se i uživaju u mladosti, malo su tu kod nas u Surčinu, prave žurke kod bazena, pa malo odu u Titel – priča pjevačica.

Božinovska je otkrila i da je upoznala svoju potencijalnu priju, Danijelu Rodić, koja je kod njih u Surčinu bila nekoliko puta.


– Ma upoznala sam Bojaninu majku, to je toliko slatka i dobra žena da je nemam riječi. Ona toliko voli mog Mirka, čak mu je evo jučer kada je dolazila kod nas donijela da jede ono što on najviše voli. Njih dvoje se toliko vole da ja to nisam vidjela – kaže sretna Goca.

Pjevačica dodaje i da se sa Bojanom odlično slaže i da se njih dvije mnogo vole, kao i da potencijalna snajka ne bježi od obaveza te joj često pomaže oko sređivanja kuće.

– Nas dvije se toliko volimo, mi tako sjedimo pijemo kafu i ona mi samo kaže: “Goco, evo ja ću da sredim naš gornji sprat, a vi sredite donji”. Toliko je vrijedna i dobra djevojka, ma oduševljena sam. Da sam birala, možda ne bih izabrala bolju djevojku za mog sina – zaključuje pjevačica.

Izvor: Srbija danas

Domaci Magazin © 2020 Frontier Theme