ANABELA I GAGI SU NA “RATNOJ NOZI”, A EVO KAKO SU IZGLEDALI NA VJENČANJU: Ona plava, kao barbika, a da vidite NJEGOVE ŠIŠKE

0
786

ANABELA I GAGI SU NA “RATNOJ NOZI”, A EVO KAKO SU IZGLEDALI NA VJENČANJU: Ona plava, kao barbika, a da vidite NJEGOVE ŠIŠKE
Nekada su se zaista ludo voljeli i podržavali u najtežim trenucima…

Anabela Atijas i Gagi Đogani odavno nisu u dobrim odnosima, čemu svjedoči i posljednji sukob između bivših supružnika u “Zadruzi 3” kada je pjevačica ponovo optužila Gagija za fizičko zlostavljanje.

Ipak nekada su se zaista ludo voljeli i podržavali u najtežim trenucima.

Par se upoznao ’90-ih godina i to u Gagijevoj plesnoj školi, zavoljeli su se i vjenčali 8. marta 1996. godine. Ubrzo su dobili kćerku Lunu, ali su tada počeli i njihovi problemi.

Iako su nekoliko puta pokušali da spase bračnu zajednicu, krah je definitivno uslijedio, a Anabela se takođe preudala i razvela od Andreja Atijasa.

Nedavno se po prvi put pojavila i slika kako su Anabela i Gagi izgledali na vjenčanju. Osim što su bili nasmijani i vidno zaljubljeni svima je pažnju skrenula pjevačicina boja kose. Naime u to vrijeme Anabela je bila plavuša pa je mnogi nisu prepoznali.

Slika na Fejsbuku za kratko vrijeme skupila je dosta lajkova i komentara među kojima se moglo pročitati: “Lijepa kao barbika. Jako jako… Bili su lijep par…”

Evo kako su izgledali: