Narodnemisli.info - Nova generacija

Bivsi Miljanin decko usao u zadrugu i otkrio sve o njenoj trudnoci

Lazar Čolić Zola pojavio se u Šimanovcima radi gostovanja u jednoj emisiji, a povod je naravno trudnoća Miljane Kulić.

“Još sam u šoku, nadam se da će se sve srediti. U tom tenutku kad se to dogodilo to nije bila njena želja, a možda ni moja. Mi to jesmo planirali ranije, a to se sada eto i ostvarilo malo kasnije”, rekao je Zola vidno zbunjen i uzbuđen i dalje novonastalom situacijom koja je sve zatekla, a bivši zadrugar je bio iskren.

“Iskreno, ona je i u prethodnom rijalitiju sumnjala i onda je sama aludirala na to sve što se desilo. Moramo da se borimo zajedno. Nemam volju da ubjeđujem njenu majku, na sve njene komentare. A što se tiče naših porodica nema tu ko šta da se miješa. Mi imamo 25 godina i ona 26, moja majka je uz mene, kaže da je sretna i zadovoljna, da pazim kako se ponašam, da pričam sa Miljanom”, priznao je Lazar u emisiji “Premijera, vikend specijal”.

Podsjetimo, Miljana je u rijalitiju u prisustvu Marka Janjuševića Janjuša uradila test na trudnoću, i rezultat je bio pozitivan.

Majka takmičarke je posumnjala da je Miljana lažirala test, međutim, produkcija rijalitija potvrdila je trudnoću učesnice.