Narodnemisli.info - Nova generacija

Ko je za nju Severina?: Vranješ objavio snimak za odrasle. Svi se slažu da je prevazišla Suzanu i Severinu (VIDEO)

Drama Karleuša – Vranješ se nastavlja dalje, i za sada se ne vidi kraj. Jelena (40) je javno iznijela čak i svoje najintimnije stvari kako bi mogla opovrgnuti tvrdnje fudbalera Ognjena Vranješa (29) da je na ona ta koja pozira na, sada već famoznim, eksplicitnim fotografijama, koje je on planisao u javnost ranije ove sedmice.


Draga javnosti, obraćam vam se. Slike na kojim se vidi ženski spolni organ nemaju nikakve veze sa mojim. Evo, čak ću vam otkriti i jednu tajnu, kad sam već primorana. Imam mladež na tom mestu i to vrlo karakterističan. Moj muž to zna, ne brinite se. Nažalost, primorana sam ovakve intimne detalje deliti sa vama.” napisala je Karleuša na svojim profilima društvenih mreža.

Za one koji nisu još imali prilike vidjeti, taj eksplicitni sadržaj možete naći OVDJE

Da vas podsjetimo, Jelena Karleuša najavila je ranije da će tužiti sve one koji imaju veze sa ovim. Bit će pravno gonjeni. Smatra da ove montaže nisu djelo jedne osobe, već više njih, grupe ljudi – možda čak i mafije.

Postoji neka, vrlo sitna mogućnost, da je i Vranješ ovdje žrtva, odnosno da su ga iskoristili neki kao žrtveno janje da bace šljam na njihova imena i karijere. Iako ih, kao osobe, ne voli dosta ljudi, Ognjen Vranješ je i dalje respektabilan i solidan fudbaler, a Jelena Karleuša je poznata pjevačica sa dugom karijerom (bez obzira na to zna li zapravo pjevati ili ne).


Šta vi mislite o ovome? Napišite nam vaša mišljenja u komentare? Željeli bi ih stvarno čuti, odnosno pročitati.